Makelaar vakantiewoningen

Bent u op zoek naar een goede makelaar, die u kan helpen in uw zoektocht naar een mooie vakantiewoning? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Recreatie Aankoopmakelaar. We hebben namelijk een uitgebreid bestand met mooie vakantiewoningen voor u klaar staan, waarbij u er ook altijd op kunt rekenen dat wij buiten ons bestand gaan zoeken als we hier niet de droomwoning voor u kunnen vinden. Als makelaar van vakantiewoningen hebben we veel ervaring op dit gebied, waarbij u er op kunt rekenen dat wij nooit teveel vragen voor onze diensten.

Zoekt u voor uw vakantiewoning een makelaar?

Bent u op zoek naar een goede makelaar voor uw vakantiewoning? Dan bent u nu op het juiste adres aangekomen. Bij Recreatie Aankoopmakelaar werken mensen met veel ervaring op het gebied van het vinden en aankopen van vakantiewoningen. We gaan om te beginnen eens met u om tafel zitten om samen met u te bekijken hoe uw ideale vakantiewoning er uitziet. Als we dit hebben gedaan is het tijd om voor u op zoek te gaan. Als wij een geschikte woning vinden, zorgen we ervoor dat deze grondig wordt nagekeken om te zien of hier geen mankementen aan zijn. Is dit allemaal in orde, dan leggen we de woning aan u voor.

Onderhandelen over een vakantiewoning

Als vakantiewoning makelaar gaan we hierna voor u in onderhandeling. We proberen een zo goed mogelijke prijs voor de woning voor u te regelen. U betaalt ons voor onze diensten dan 25 procent van het verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs, met daarbij nog een aanbetaling van 275 euro. Wit u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen en maken dan een afspraak met u voor een eerste gesprek.

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats
en sociale media.

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit
MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK