Recreatie makelaar

U heeft er altijd van gedroomd om een keer een vakantiewoning te kopen en hebt nu de knoop voor uzelf doorgehakt? Dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met Recreatie Aankoopmakelaar. We hebben de mensen in huis die graag voor u op zoek gaan naar de ideale vakantiewoning, maar die ook alle onderhandelingen en andere zaken voor u uit handen nemen. We beginnen dit proces door bij u langs te komen en al uw wensen met u door te nemen. Als we een duidelijk beeld hebben van uw droom op het gebied van vakantiewoningen, begint ons werk als recreatiemakelaar.

De recreatie makelaardij voor u

U bent op zoek naar een goede recreatie makelaardij, die u kan helpen in uw zoektocht naar de perfecte vakantiewoning? Bij het zoeken naar een dergelijke woning komt een aantal zaken om de hoek kijken waar u niet mee te maken heeft in uw zoektocht naar een gewone woning. Zo moet u onder andere de vragen beantwoorden of u een woning wilt hebben op eigen grond of in een vakantiepark, en of u wilt dat uw woning het hele jaar door bewoond mag worden. Dit zijn allemaal zaken waar wij voor u aan denken. Maak uzelf dan ook geen zorgen, wij zorgen er voor dat alles perfect voor u wordt geregeld.

Een recreatie makelaar in de arm nemen

Als recreatiemakelaar gaan we bijvoorbeeld ook de onderhandelingen om de perfecte verkoopprijs voor u aan. We snappen hoe belangrijk het voor u is om een goede prijs voor uw woning te betalen. Het bedrag dat u ons betaalt voor onze diensten hangt ook met deze prijs samen. U betaalt aan ons namelijk 25 procent van het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs. Dit met een aanbetaling van 275 euro. Wilt u hier meer over weten, of over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen.

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats
en sociale media.

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit
MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK