Recreatiewoning aan het water kopen

Bent u op zoek naar een mooie, comfortabele recreatiewoning aan het water? Dan nodigen wij u van harte uit om eens een afspraak met ons te maken. Bij Recreatie Aankoopmakelaar vindt u namelijk ervaren mensen die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een nieuwe vakantiewoning aan te schaffen. Bent u op zoek naar een woning die op eigen terrein ligt? Of vindt u het ook goed als deze woning zich in een vakantiepark bevindt? En wilt u dat u deze woning het hele jaar kunt betrekken, wanneer u maar wilt? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u de woning krijgt die helemaal op uw wensen aansluit.

Een recreatiewoning aan het water te koop

We beginnen onze samenwerking door met u al uw wensen eens door te nemen. Wat voor woning zoekt u nu eigenlijk precies? Hoe groot moet de woning zijn? Hoeveel kamers? Als we een duidelijk beeld op papier hebben gaan we op zoek naar de woning die hier het beste op aansluit. We zoeken in onze eigen database, maar kijken ook verder als uw droomwoning daar niet te vinden is. En als we de perfecte woning hebben gevonden, checken we natuurlijk grondig dat deze ook echt in piekfijne staat is. We willen wel dat u straks helemaal tevreden kunt zijn over uw nieuwe vakantiestekje!

Een recreatiewoning aan het water kopen

U wilt een recreatiewoning aan het water kopen maar heeft hier nog vragen over? Geen probleem, u kunt hier altijd even contact over opnemen met ons. Bij Recreatie Aankoopmakelaar werken mensen die veel ervaring hebben op dit gebied en die u graag aan die perfecte woning helpen. Is er een recreatiewoning aan het water te koop die op uw wensen aansluit? Dan zorgen wij dat deze tegen een scherpe prijs in uw handen terecht komt.

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats
en sociale media.

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit
MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK