Vakantiehuis kopen aan de kust

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis aan de kust? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Recreatie Aankoopmakelaar. We hebben namelijk mensen in dienst die als geen ander weten wat erbij komt kijken om een dergelijke mooie woning aan te schaffen. U zoekt een vakantiehuis dat aan de kust is gelegen? Kom dan gewoon even bij ons kijken om te zien wat voor mogelijkheden u allemaal bij ons heeft. Wij helpen u bij het vakantiehuis aan de kust kopen, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Is er een vakantiehuis aan de kust te koop dat helemaal voldoet aan uw wensen? Dan zorgen wij dat u hier de eigenaar van wordt.

Een vakantiehuis aan de kust te koop

We gaan graag eens met u om tafel om te bekijken wat uw wensen zijn op het gebied van vakantiehuizen. Hierna gaan we voor u op zoek. We hebben een uitgebreide database met woningen, maar kunnen ook hierbuiten kijken of uw droomhuis te vinden is. Een vakantiehuis kopen aan de kust vereist dan daarna dat wij voor u gaan onderhandelen voor een zo perfect mogelijke prijs. U betaalt ons dan 25 procent van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs.

Een vakantiehuis kopen aan de kust met Recreatie Aankoopmakelaar

Bij ons bent u aan het juiste adres voor expertise en ervaring op het gebied van vakantiewoningen. We helpen u graag bij het zoeken naar die mooie woning waar u met veel plezier uw tijd doorbrengt. U betaalt bij ons een startpakket voor 275 euro, een bedrag dat een aanbetaling is op het uiteindelijke bedrag dat u ons voor onze diensten betaalt. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen over een vakantiehuis kopen aan de kust!

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats
en sociale media.

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit

MakelaarsOffice is aangesloten bij brancheorganisatie VastgoedPro.

MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK