Vakantiehuis kopen aan zee

Droomt u van een mooi vakantiehuis aan zee? Ziet u uzelf al wanneer u maar wilt in een mooi vakantiehuis zitten, genietend van zon, zee en een prachtig huis? Dan zult u ongetwijfeld al op zoek zijn gegaan naar een mooi vakantiehuis dat aan uw wensen voldoet. Dat is nog niet makkelijk. Het is nu eenmaal zo dat een vakantiehuis kopen niet eenvoudig is. Er zijn nogal wat zaken waar u aan moet voldoen. We raden u dan ook aan om eens bij Recreatie Aankoopmakelaar te komen kijken als u een professional in wilt schakelen die veel ervaring heeft op dit gebied.

Wilt u een vakantiehuis kopen aan zee?

Een vakantiehuis aan zee kopen doet u samen met Recreatie Aankoopmakelaar. We komen graag een keer bij u langs om met u door te nemen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Daarna bekijken we wat uw wensen zijn op het gebied van uw vakantiehuis. Aan de hand hiervan gaan wij dan op zoek. Is er een vakantiehuis aan zee te koop dat helemaal voldoet aan uw wensen? Dan beginnen wij met de onderhandelingen. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte huis te bemachtigen, maar ook dat u hier een eerlijke prijs voor kunt betalen.

Is er een vakantiehuis aan zee te koop?

Een vakantiehuis kopen aan zee is met onze hulp nog niet zo moeilijk. Wij nemen u alles uit handen, waarbij we er altijd voor gaan om een perfecte prijs voor u te regelen. U betaalt hiervoor slechts 275 euro startpremie, plus 25 procent van het verschil tussen de vraagprijs en en de aankoopprijs die we voor u hebben kunnen regelen. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje bij de informatie op deze website, of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en gaan u dan helpen een vakantiehuis aan zee te kopen.

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats
en sociale media.

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit
MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK